Простіше пареної ріпи всі серії

Мелодрама Простіше пареної ріпи  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
11 сентября 2016
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
90 мин.

Серіал мелодрама «Простіше пареної ріпи »:

Мелодрама оповідає про дівчину, що з дитинства мріяла слідувати по стопах батька. Головну героїню звати Надія Лимонова. Вона добра, доброзичлива, порядна жінка. Її батько відомий кухар. Мріє вона керувати рестораном, де будуть подавати тільки корисні і смачні страви. Підступна доля, завжди змінює плани людей. Мета Надійки виявилася недосяжною. У повному відчай їде в маленьке містечко під назвою Біла Глина.

Вона працює у звичайній їдальні завідуючої, яка знаходиться у трамвайному депо. Звичайно, мріяла вона про інше. Виявляється, що директор Олексій найняв дівчатко не з доброї волі. Мер містечка порадив взяти недосвідчену дівчину спеціально, щоб вона розорила їдальню. Тоді її можна закрити і позбутися від неї. Якщо місія буде виконана, то глава міста здасть будинок в оренду для розкішного ресторану. Чоловіку світить грошову винагороду. Йому вдасться зберегти трамвай, який полюбився місцевим жителям з давніх пір.

Юна кухарка з ентузіазмом береться за улюблену справу. Колектив зустрічає її з негативом, висловлює невдоволення і не проявляє ніякої поваги до начальства. Через деякий час їй вдається налагодити спілкування з колегами. Через місяці провінційна забігайлівка перетворюється на улюблене місце городян. Тут недорога їжа і великі порції. Хлопець закохується в дівчину без пам'яті. Але вона ще не знає, навіщо її покликали на цю посаду. Справжня любов готова витримати обман?

Серіал Простіше пареної ріпи 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Простіше пареної ріпи » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Простіше пареної ріпи 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Простіше пареної ріпи всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Простіше пареної ріпи онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Простіше пареної ріпи (2016)