Управдомша всі серії

Серіал мелодрама «Управдомша »:

Глафіра Іванівна є управдомом і, незважаючи на свій пенсійний вік, дуже активна і цілеспрямована. Вона підтримує порядок у всьому будинку і нікому не дає спуску. Варто кому-небудь не прибрати за своєю собакою, намусорить у дворі або припаркуватися не в тому місці, як баба Глаша тут як тут.

Одного разу жінка вирішує з'їздити відпочити в санаторій, щоб поправити своє здоров'я. Однак яким було її розчарування, коли, повернувшись, вона помітила повний безлад на введеної їй території. Двірники не вчасно виходять на роботу, господарі собак не прибирають за своїми вихованцями, а літня сусідка і зовсім пропала. А ще й поява незнайомця, який постійно ставить машину у дворі. Крім всіх цих неприємностей, і улюблена внучка Ліда розлучилася зі своїм шефом, залишившись без квартири і роботи. Однак замість того, щоб сумувати й тужити баба Глаша з усією серйозністю береться за вирішення цих проблем.

Серіал Управдомша 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Управдомша » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Управдомша 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Управдомша всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Управдомша онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Управдомша (2019)