Сліпа всі серії

Мелодрама Сліпа  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
70 серій
Премєра:
2020
Країна:
Україна
Жанр:
драма, містика
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 хв.

Серіал драма, містика «Сліпа »:

Головна героїня унікального українського проекту – сліпа провидиця, яку всі називають просто баба Люба. Як стверджують творці програми вони досить довго шукали таку бабусю, так як були практично впевнені в тому, що в сучасному світі ще існують такого роду рідкісні особистості з особливими здібностями, які виходять за межу людських можливостей. У цій дивовижній жінці є все – потужна сила, воля і особлива харизма, які допомагають їй бачити набагато більше, ніж зрячим людям. Вона дійсно володіє тією мудрістю, що дісталася їй від предків і вмінням розпізнавати людей, які звертаються до неї за допомогою.

Глядач зможе сам переконатися у всьому подивившись і дізнатися прийме варто побоюватися і уникати, подивившись передачу на каналі СТБ. Баба Люба допоможе всім, хто потребує в ній і підкаже, завдяки прикметам і знанням, як здолати негаразди, біди і проблеми і уникати їх надалі. Зв'язатися з навколишнім світом мудрою ведунье допомагає її онука Катерина. Дівчина блогер і розповідає на своїй сторінці про реальні історії людей, які приїжджають до них. Так що не пропустіть інтригуючий випуск, може і вам знадобляться поради баби Люби.

Серіал Сліпа 1- 67, 68, 69, 70 серія дивитися онлайн всі серії підрят 70 серій

Дивитися серіал «Сліпа » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Сліпа 70 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сліпа всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сліпа онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сліпа (2020)