Секта (2019) всі серії

Серіал драма, триллер «Секта (2019)»:

Одного разу фахівцям-депрограммерам, які витягують людей з різних сект, під керівництвом психотерапевта Демидова надходить нове замовлення. Вони повинні будь-якими способами визволити колишню модель, зірку телереклами Ніку з секти «Первісних», куди вона потрапила. Депрограммеры в своїй роботі використовують жорсткі психологічні та фізичні методи, які межують з насильством. Однак тільки так, на їхню думку, можна досягти бажаної мети.

Згідно з планом Ніку поміщають в ізольовану кімнату, не даючи ні з ким бачитися. У доглядальниці їй наймають Лілю, якій вдалося вибратися з мереж секти, проте її досі переслідують страшні спогади. Але незабаром плани депрограммеров починають руйнуватися. Лідер «Первісних» оголошує їм війну з метою повернути Ніку. Тепер самі бійці з сектантами змушені оборонятися від них у Білій фортеці...

Серіал Секта (2019) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Секта (2019)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Секта (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Секта (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Секта (2019)