Ню (2018)

Мелодрама Ню (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
14 февраля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
64 мин.

Фільм мелодрама «Ню (2018)»:

В центрі історії виявляється молода китаянка, яка після переїзду в Москву мріє зустріти любов або хоча б нормального хлопця на одну ніч, але через ряд курйозних невдач так і не може задовольнити свою сексуальну пристрасть. Дівчина веде відеощоденник, де ділиться своїми думками і невтішними підсумками дня.

Розраховуючи на кращу подругу Ніку, головна героїня планує з її допомогою познайомитися з хорошим хлопцем, однак після зустрічі з черговим потенційним кандидатом, її чекає ще одне розчарування...

Дивитися фільм «Ню (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Ню (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ню (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Ню (2018)