Гріх

Мелодрама Гріх  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
14 ноября 2019
Країна:
Россия, Италия
Жанр:
драма, биография, история
Тривалість:
136 мин.

Фільм драма, биография, история «Гріх »:

Флоренція, початок XVI-го століття. В центрі сюжету виявиться Мікеланджело Буонаротті — геніальний скульптор і художник епохи Відродження, продовжує працювати над завершенням розпису зводу Сікстинської капели. Коли вмирає папа Юлій II, глава впливової родини Делла Ровере і покровитель Буонаротті, скульптор відправляється шукати найкращий мармур для гробниці покійного священнослужителя.

В той же час новим Папою Римським стає Лев Х, представник родини Медічі, який вирішує переманити Буонаротті, пропонуючи йому зайнятися реставрацією фасаду базиліки Сан-Лоренцо. Змушений брехати, щоб підтримувати прихильність з боку обох сімей, Мікеланджело починає мучитися із-за постійних сумнівів у власному таланті скульптора, а також відчувати докори сумління...

Дивитися фільм «Гріх » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Гріх онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Гріх дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Гріх онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Гріх (2019)