Глазурована плитка (2022) всі серії

Мелодрама Глазурована плитка (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
34 серии
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, мелодрама «Глазурована плитка (2022)»:

У центрі уваги сюжету історія дітей, чиї батьки є охоронцями музею. Ці сім'ї живуть у Забороненому місті та спілкуються лише один з одним. Поступово всі життєві випробування, які вони пройшли разом, поєднують їх настільки, що вони стають практично однією сім'єю.

Але згодом шляхи головних героїв розходяться: Чжен Сунь Нянь вирішує зберегти сімейну справу і зайнятися реставрацією експонатів, Шао Сюе йде з дому в пошуках себе, а Чжан Ці їде за кордон. Доля знову зводить їх разом через довгий час. Як виявилося, відстань і час не вплинули на їхню дружбу та любов.

Серіал Глазурована плитка (2022) 1-31, 32, 33, 34 серія дивитися онлайн всі серії підрят 34 серии

Дивитися серіал «Глазурована плитка (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Глазурована плитка (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Глазурована плитка (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Глазурована плитка (2022)