Істинний гріх (2018)

Мелодрама Істинний гріх (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
25 серий
Премєра:
20 декабря 2018
Країна:
Китай
Жанр:
триллер, криминал, детектив
Тривалість:
45 мин.

«Істинний гріх (2018)»:

Дивлячись китайську дораму "Істинний гріх" (2018), ви познайомитеся з адвокатом Чі Чженем і зрозумієте, що неправдою зло не перемогти, зло може породити тільки зло.

Чі Чжен - адвокат, який заради успіху і своєї кар'єри не зупиняється ні перед чим. Йому не відмовиш у розумі, але він використовує різні хитрощі, хитрощі та маніпуляції, щоб домогтися успіху. Чі Чжен зайшов настільки далеко, наскільки міг, він втратив усіх друзів, і сильні світу цього, і поліцейські, і навіть злочинці стали цуратися зарозумілого адвоката, він настільки всіх дістав, що його вирішили позбутися.

За цю справу береться один маловідомий молодий поліцейський Лі Лу, він вирішує звинуватити хлопця в порушенні закону. На це швидко зреагували, радісних помічників було більш ніж достатньо, у нього відібрали ліцензію, а Чі Чжен відправився за ґрати відбувати термін, поки всі зможуть спокійно працювати.

Відтоді минає чимало часу, Лі Лу встигає закінчити поліцейську академію, зробити успішну кар'єру і після успішного розкриття низки важких злочинів він стає начальником. Чи Чжен, вийшовши на свободу, стає відомим бізнесменом, який нікому не має наміру прощати старі образи. Їхні шляхи з командиром Лу Лі знову перетинаються, кримінальна обстановка стала занадто напруженою. Доводиться боротися пліч-о-пліч зі злочинцями і їхнє протистояння поступово переростає в міцну дружбу на все життя.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Істинний гріх (2018)