Крізь чорне скло (2019)

Фільм драма «Крізь чорне скло (2019)»:

Ігнатьєва Анастасія — 18-річна сирота, з народження позбавлений зору і живе в жіночому обласному інтернаті при монастирі, плануючи стати послушницею. Одного разу дівчині надходить пропозиція від таємного шанувальника, олігарха Михайла Островського, оплатити дорогу операцію на очах у Німеччині, а натомість вона зобов'язується вийти за нього заміж.

Вірять в чисту і непорочну, а головне у взаємну любов, вона довго коливається, але в підсумку піддається на вмовляння директора і погоджується. Вперше побачивши світ своїми очима, Настя стикається з жорстокістю і несправедливістю...

Дивитися фільм «Крізь чорне скло (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Крізь чорне скло (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Крізь чорне скло (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Крізь чорне скло (2019)