Відьма всі серії

Мелодрама Відьма  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
17 июня 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
52 мин.

Серіал мелодрама «Відьма »:

Молодий і красивий коваль Рома живе в далекій селі, де до цих пір вірять в нечисту силу. У коваля по вуха закохана місцева красуня Соня, яка всіма силами намагається одружити його на собі. Вона використовує жіночі хитрощі, щоб заманити богатиря в свої мережі. Одного разу, вона запрошує його на свій день народження, щоб одурманити його розум. Але відбувається непередбачене подія. По дорозі до іменинниці, Роман рятує з річки молоду і прекрасну дівчину, яка ледь не загинула.

Він приносить її в свій будинок, і просить місцеву відьму Раю допомогти нещасній дівчині. Побачивши ледь живу героїню серіалу «Відьма», Раю відразу попередила хлопця, що у цієї незнайомки дуже страшне минуле, яке може накликати біду. Але, Рома встиг закохатися в неї з першого погляду, і готовий розділити з прекрасною дівою, будь-які труднощі і біди. Незабаром починає збуватися пророцтво чаклунки...

Серіал Відьма 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Відьма » онлайн всі серії

  • 30
Ви легально дивіться серіал Відьма 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Відьма всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Відьма онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Відьма (2019)