Відьма всі серії

Серіал драма «Відьма »:

Події серіалу відбуваються в провінційній глибинці, на території невеликого села. Роман сільський коваль бачить в річці юну незнайомку без свідомості. Хлопець рятує дівчину і приносить її в будинок. Ось тільки утоплена все не приходить в свідомість і тоді Рома біжить за допомогою до місцевої знахарки Раї, яка давно вже в курсі, що молодий герой разом з тією жінкою біду приніс в їх село. Відьма з допомогою обрядів і заклинань приводить до тями красуню, але чоловікові радить не показувати гостю іншим селянам. Але все виявилося не так легко, як гадалося спасителя.

До нього у двір заходить юнак Борис і зустрівши там чарівну світловолосу німфу більше не може думати не про що. У той же час Рома починає розпитувати молодицю звідки вона і як потрапила в бурхливу річку. Але та так і не змогла відповісти ні на одне питання, так як втратила пам'ять і нічого не пам'ятає. А по селищу вже поповзли недобрі і тривожні чутки, що коваль виловив у воді відьму, адже як відомо, вони не тонуть. Але тільки стара бабця Рая відає, що це не чаклунка, а біла ворожка по імені Маре Мартір. Проходить деякий час, і остання згадує, що її звуть Надія і що її розшукують озброєні люди, які незабаром з'являться в селі.

Серіал Відьма 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Відьма » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Відьма 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Відьма всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Відьма онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Відьма (2016)