Моя зірка всі серії

Мелодрама Моя зірка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
29 декабря 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Моя зірка »:

Молода жінка Маша, все своє життя була закохана в чудового Костянтина. Всі ці роки вона мріяла, що її коханий побачить в ній не тільки вірного друга, а й чарівну дівчину. Тільки роки йшли, а особисте життя героїні фільму «Моя зірка» залишалося колишньою - нудною і самотньою.

Одного разу, Марія піддається залицянням свого давнього шанувальника Кирила, і погоджується вийти за нього заміж. Напередодні весілля трапляється нещасний випадок, в результаті якого гине Кирило. Вся турбота про його трьох дітей від першого шлюбу, лягає на плечі не відбулася нареченої ...

Серіал Моя зірка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Моя зірка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Моя зірка 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Моя зірка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Моя зірка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Моя зірка (2018)