Ангеліна всі серії

Серіал драма «Ангеліна »:

Молода дівчина Ангеліна, успадкувала від своєї бабусі секрети народної медицини і рецепти лікувального зілля. Користуючись своїми знаннями, вона безкорисливо допомагає всім жителям рідного села. Героїня зустрічається з сільським красенем Павлом, і зовсім скоро збирається вийти за нього заміж.

Але, в їх відносини втручається підступна Інга, яка теж закохана в Павлика. Прикидаючись подругою, вона плете інтриги проти своєї суперниці і намагається розлучити Пашу з нареченою. Одного разу, вона скористалася нагодою і спокусила його. Опинившись в центрі ганебного скандалу, Павло змушений одружитися на хитрою і розважливою Інге, і назавжди забути свою кохану. Через чотири роки, в їхній родині трапляється біда.

Двоє маленьких синів сильно захворіли, і Паша відправився за допомогою, не в лікарню, а колишній нареченій. Він на колінах благав травницю, врятувати його дітей. Ангеліна забуває про минулі образи і поспішає допомогти малюкам. Тільки, в процесі лікування, один з дітей помирає. Звичайно в його смерті звинуватили нещасну дівчину. Тепер, їй належить відповісти перед законом за злочин якого вона не скоювала ...

Серіал Ангеліна 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Ангеліна » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ангеліна 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ангеліна всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ангеліна онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ангеліна (2018)