Герой мого часу

Мелодрама Герой мого часу  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
15 июля 2018
Країна:
Украина
Жанр:
комедия
Тривалість:
80 мин.

Фільм комедия «Герой мого часу »:

У центрі сюжету виявляється провінціал Жорик, який намагається відшукати сенс власного життя і перебирається до столиці, сподіваючись зробити її краще. Його ваблять новенькі висотки, вітрини дорогих магазинів, розкішні авто і шанс опинитися серед успішних ділових людей, як надійна запорука того, що незабаром він зможе стати одним з них.

Він шукає гідну роботу, ставить собі високі цілі і навіть намагається будувати відносини, але кожен раз виявляється не у справ, не в силах подолати величезну соціальну прірву...

Дивитися фільм «Герой мого часу » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Герой мого часу онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Герой мого часу дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Герой мого часу онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Герой мого часу (2018)