Я худну (2018)

Фільм комедия «Я худну (2018)»:

Молода дівчина на ім'я Аня, зіткнулася з несподіваною проблемою, яка поставила хрест на її відносинах з коханим чоловіком Женею. Вона стала занадто повною, і зникла колишня привабливість в очах її коханого. Зайва вага став самим найлютішому ворогом дівчини. В один прекрасний день, вона вирішує боротися з явно зайвими кілограмами.

Щоб повернути колишню струнку фігуру, Аня сідає на строгу дієту, одягається в спортивний костюм і відправляється в парк на спортмайданчик. Але, заняття це досить непроста і дуже виснажливе. Героїня постійно зривається і здійснює нічні нальоти свій холодильник. Завдяки новому знайомому Миколі — володарю надлишкових калорій, життя Ані стає не така жахлива, а бажання перемогти свої комплекси приносить перші результати, і найголовніше — шанс знову знайти любов...

Дивитися фільм «Я худну (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Я худну (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я худну (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Я худну (2018)