Мата Харі всі серії

Мелодрама Мата Харі  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
20 марта 2017
Країна:
Россия, Португалия, Украина
Жанр:
история, драма
Тривалість:
60 мин.

Серіал история, драма «Мата Харі »:

Масштабний міжнародний проект про самою таємничою і відомої шпигунці Мате-Харі, часів Першої світової війни. Життя цієї легендарної жінки оповита густим туманом безлічі міфів і домислів. Ніхто з точністю не може стверджувати ким була ця чарівна куртизанка і скільки чоловіків було біля її ніг. Народилася красуня в Нідерландах, потім життя закинула її на острів Яву, в романтичну Францію, емоційну Іспанію. Вона була прекрасною танцівницею і могла лише мовою танцю, пластичними рухами свого стрункого тіла закохати в себе з першого погляду.

За нею волочилися найбільш впливові багатії. Шпигунські ігри давалися їй з легкістю, як і роль подвійного агента. Хто ж вона була насправді. Від Маргарет Мак-Леод йде заможний чоловік, забравши при цьому маленьку дочку. Чоловік забороняє їй зустрічатися з дитиною, хоча вона благає його про це, але він невблаганний. З того моменту вона надана сама собі і не знає, що їй робити зі своєї невдалої долею. Розраду вона знаходить у заняттях екзотичними танцями, після чого бере собі звучний псевдонім. Молода жінка має шалений успіх і стає явною фавориткою європейської публіки. Для неї відразу відкриваються двері у світ багатства, слави і визнання. Але кровопролитна війна міняє все її існування кардинальним чином.

Серіал Мата Харі 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Мата Харі » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мата Харі 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мата Харі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мата Харі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мата Харі (2016)