Холоднеча (2020)

Мелодрама Холоднеча (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
5 серий
Премєра:
15 января 2020
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 мин.

«Холоднеча (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Холоднеча (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У центрі уваги драматичного фільму –незалежна красуня на ім'я Фізулі та її тернистий життєвий шлях. Доля часто непередбачувана. І якщо хтось вважає, що, плануючи власне життя, він отримає бажане – то глибоко помиляється. Адже на багато обставини впливають ті чи інші люди. Головна героїня стурбована лише одним, боротьбою за честь улюбленого батька. Зіткнувшись з несправедливістю, принципова особа кардинально змінює своє ставлення до суспільства. В її розуміння, реальність сувора і несправедлива і потрібно бути готовою до кожного болючого удару.

Її мучить і гнітить упереджене ставлення оточуючих, оманливі обіцянки і підроблені переконання. На певному етапі вона розуміє, що може покладатися лише на себе, справляючись з більшою частиною проблем поодинці. І все ж вона намагається не робити про людей поспішних висновків, адже всі різні. Така позиція допомагає їй залишатися завжди в рамках позитивного настрою, знайти вірних друзів і навіть першу романтичну любов. Як далі складеться її життя? Чи буде вона щаслива зі своїм обранцем, в якому душі не чає або підступна доля готує їй нові випробування? Все це складно передбачити і тільки час розставить все по своїх місцях.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Холоднеча (2020)