Ебігейл

Мелодрама Ебігейл  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
22 августа 2019
Країна:
Россия
Жанр:
приключения, фэнтези, семейный
Тривалість:
110 мин.

Фільм приключения, фэнтези, семейный «Ебігейл »:

У центрі сюжету виявляється Ебігейл — дівчина, яка змушена перебувати в закритому місті, чиї жителі кілька років тому були ізольовані з-за вибуху загадкової епідемії. Одним з перших інфікованих небезпечною хворобою став батько головної героїні, якого забрали невідомі, коли їй було шість років.

В даний час Ебігейл, щиро мріє одного разу знову зустрітися з папою, робить відчайдушні спроби, щоб дізнатися його місцезнаходження. Однак її таємне розслідування дає несподіваний результат, оскільки дівчині вдається добути інформацію про те, що ніякої епідемії немає, а рідне місто насправді захоплений темними магами...

Дивитися фільм «Ебігейл » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Ебігейл онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Ебігейл дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ебігейл онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Ебігейл (2019)