Кримінолог всі серії

Мелодрама Кримінолог  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
Країна:
Украина
Жанр:
криминал, драма
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал, драма «Кримінолог »:

У центрі кримінального фільму три яскравих персонажа, які постійно знаходяться в гущі детективних подій. Вони відчайдушні майстри своєї справи і геніально справляються навіть із самими безнадійними злочинами. Загадки, таємниці, ребуси – все це для них нісенітниця і бажана зарядка для мозку. Перший в цій віртуозною троїце – це поліцейський Петрович, принципова і чесна особистість, який вважає, що винний повинен бути покараний і відсидіти у в'язниці.

Будь-бандюган, який хоч раз стикався з цим непідкупним оперативником, знає, що, якщо той береться за справу, значить не відстане, поки не докопається, жертв вистежить і не посадить. Інша натура в цієї різношерстої компанії – законослухняний злодій по кличці Лорд, який так само, як і його «колега» ратує за справедливість, боротьбу з бандитизмом і жорстокістю. І третя учасниця невеликої команди – кримінолог Ганна, особистість суперечлива, вірять тільки фактам і робить висновки, будуючи їх шляхом логічного мислення і ніяк інакше. Хіба можна протистояти таким професіоналам? Навіть не варто намагатися, все одно програєш! Чергове пригода заінтригувало тріо і досвідчені слідчі, вже йдуть по сліду злочинця.

Серіал Кримінолог 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Кримінолог » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Кримінолог 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кримінолог всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кримінолог онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кримінолог (2016)