Таємниці і брехня всі серії

Мелодрама Таємниці і брехня  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
28 августа 2017
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
детектив, триллер, драма
Тривалість:
52 мин.

Серіал детектив, триллер, драма «Таємниці і брехня »:

Деколи потрібно задуматися перш, ніж вплутатися в якусь справу, а чи не повернеться він до тебе своєю негативною стороною. Під час чергової ранкової пробіжки Антон Гаврилов знаходить убитим маленького хлопчика Тему, якого він бачив не раз у їхньому дворі. Прибула на місце події слідча група починає свою рутинну роботу. Очолює команду оперативників слідчий Корецький, людина з вигляду неприємний і відштовхуючий. Поліцейський впевнений, що Антон щось недоговорює і приховує. Гаврилов навіть не думав, що стане підозрюваним номер один у справі, яка не має до нього ніякого відношення.

Герой змушений почати власне приватне розслідування, поки умільці правозахисники не повісили на нього всі звинувачення. Чим більше Антон занурює у це похмуре подія, тим більше розуміє, що кожному з сусідів є що приховувати. Список тих, хто міг вчинити подібний злочин і розправитися з дитиною зростає з кожним днем. Намагаючись розібратися у всіх нюансах, він сам починає помічати, що його власне життя з того злощасного дня змінюється кардинальним чином і валиться на очах. Але незважаючи на всі ці неприємні факти, йому вдається нарешті дістатися до шокуючої і несподіваною правди. Але хто в неї повірить?!

Серіал Таємниці і брехня 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Таємниці і брехня » онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Таємниці і брехня 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Таємниці і брехня всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Таємниці і брехня онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Таємниці і брехня (2017)