На лінії життя всі серії

Серіал военный, драма «На лінії життя »:

Події складного драматичного серіалу розгортається у військовому госпіталі. Туди найближчим часом має прибути у відрядження талановитий хірург Сергій Задорожний. Це людина великої долі, професіонал, якого знають і шанують у багатьох країнах світу. На його рахунку не одне врятоване життя і він готовий продовжувати це робити і далі. Сергій відданий своїй роботі і завжди вважав, що він не тільки допомагає людям, але і робить по-справжньому благородну справу. Викладаючись по повній, він роками входив до складу миротворчої місії ООН в найгарячіших точках земної кулі.

І в цей раз йому здавалося, що все пройде за старою звичною схемою і затримки на даній території у нього не буде, але доля розпорядилася інакше. В один момент картина змінюється кардинально. Мирне місто, який жив своїм метушливим ритмом раптом перетворюється на плацдарм бойових подій, де кожен намагається вижити і подбати про рідних. Доктор Задорожному доведеться поміняти свої плани і залишитися тут на невизначений період. Несподівано для себе він зустрічає там свою першу любов Ольгу, що сколихнуло в ньому колишні романтичні почуття, навіть незважаючи на те, що кохана заміжня.

Серіал На лінії життя 1- 29, 30, 31, 32 серія дивитися онлайн всі серії підрят 32 серии

Дивитися серіал «На лінії життя » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал На лінії життя 32 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал На лінії життя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися На лінії життя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » На лінії життя (2016)