Схід-Захід

Мелодрама Схід-Захід  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
17 октября 2016
Країна:
Украина, Турция
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

«Схід-Захід »:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Схід-Захід всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Танюша в юності була така ж наївна дівчина, як і всі її подружки. Вона мріяла про принца красеня, великої любові і затишному будинку. І, звичайно, їй хотілося знати наперед, що ж чекає її. І ось одного разу приятелька наворожила їй, що чекає її щасливий і благополучний шлюб і народження чотирьох діточок. Почути таке було приємно, але пройшло з тих пір багато часу, а обіцяного жіночого щастя так і немає. Її потенційний наречений Ігор, який так і ходить в коханих 10 років, за цей час не думав навіть робити пропозиції, не те що задуматися про продовження роду.

Таня продовжує мовчки любити і вірити в жадібного і меркантильного обранця і що прийде час, і вона почує заповітне слово «мама». Але раптом диво Ігор робить їй пропозицію, невже і вона дочекалася свого часу. Разом з новоспеченим чоловіком вона відправляється в Стамбул, щоб потрапити на прийом до відмінного фахівця-репродуктолога Кемаля. Після посещенья лікаря героїня через пару тижнів дізнається, що знаходиться в положенні. Краще вести для неї не могло і бути. Одне тільки викликає в неї занепокоєння і перекриває радість, це сумнів в тому, що батько її майбутньої дитини Ігор. Швидше за все це інший чоловік.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Схід-Захід (2016)