Дільничний з ДВРЗ всі серії

Мелодрама Дільничний з ДВРЗ  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
3 февраля 2020
Країна:
Украина
Жанр:
детектив, комедия
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, комедия «Дільничний з ДВРЗ »:

Драматичний серіал розповість про життя не самого благополучного району у величезному мегаполісі – Києві, який знаходиться на околиці міста. Тут проживають в основному прості робочі люди. Так може здатися спочатку. Насправді все набагато серйозніше і непредсказумее. На ДВРЗ немає старовинних пам'яток. Єдина відносна стара споруда вважається вагоноремонтний завод і все інше в окрузі – стіни, розписані шпаною. У цій частині столиці всі давно звикли, що на вулицях правлять свої місцеві негласні закони, яким зобов'язані підкорятися всі жителі.

Охочих протестувати тут не знайдеться. Нікому не хочеться наживати собі неприємності. Йти проти натовпу немає сенсу, тому доводиться виживати в суворій реальності, де правлять вовчі закони. Але дуже скоро ситуація зміниться кардинальним чином. З'явитися той, хто не побажає виконувати досхочу якогось господаря, який вирішив, що він царьок у цьому болоті. В районі з'являється новий дільничний – Сергій Бондар. Він людина чесна і принципова і не готовий коритися усталеного укладу. Офіцер оголошує війну криміналу і вступає в боротьбу за порядок і справедливість. Чи вийде у нього одного впорається з поставленим завданням?

Серіал Дільничний з ДВРЗ 1 - 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Дільничний з ДВРЗ » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Дільничний з ДВРЗ 24 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дільничний з ДВРЗ всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дільничний з ДВРЗ онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дільничний з ДВРЗ (2020)