Сальса всі серії

Мелодрама Сальса  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
3 января 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
51 мин.

Серіал мелодрама «Сальса »:

Хто не любить запальних і ритмічних танців, які піднімають настрій, підвищують позитивний настрій. Від таких рухів кров починає вирувати і людині здається, що йому всі в цьому житті по плечу. Взяти хоча б антиамериканський танець – сальса, скільки в ній життя, яскравості. Вона змушує прожити життя в незабутніх емоціях, наповнити її новим змістом, перспективами і фарбами. Головна героїня мелодраматичного серіалу Ірини змогла добитися відмінних результатів у кар'єрному зростанні, всього того, про що так довго мріяла, до чого прагнула і йшла.

Вона керує департаментом банку і начебто повинна пишатися собою і бути щасливою. Ось тільки нічого подібного вона зовсім не відчуває, особливо останнім часом. Розмірене сіре існування, звичні справи, договору, обов'язки, а як же просто жіноче щастя. Особисте життя давно розчарувала і поліпшень схоже не очікується. Але одного разу вона зустріне того, хто змусить повірити в веселку і відчути себе коханою, тендітною і ніжною. І це харизматичним хлопцем виявиться Ігор Самойлов. Іра закохується в нього з першого погляду і її почуття взаємні. Вона насолоджується кожною миттю, боячись упустити будь-яку дрібницю і злякати те, чого вже й не чекала.

Серіал Сальса 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Сальса » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сальса 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сальса всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сальса онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сальса (2017)