Іграшка (2020) всі серії

Мелодрама Іграшка (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
10 апреля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив «Іграшка (2020)»:

Головна героїня мелодраматичного фільму Аліса Савельєва – досвідчений психотерапевт з унікальними методами роботи. Професійний фахівець довгі роки наполегливо йшла до тієї експериментальною програмою, яка повинна була допомогти багатьом її пацієнтам позбутися власних страхів і вирішуватися на кардинальні зміни. Розставляючи іграшки разом зі своїми підопічними (і не важливо це діти чи дорослі) доктор допомагає їм зробити нестандартні висновки з ситуації для них ситуації і знайти довгоочікуваний шлях до лікування.

Але одного разу в її долі піде щось не так і розмірене існування буде порушено вторгненням невідомого їй противника, який затіяв небезпечну і загрозливу гру. І почав її психопат з вбивства одного з пацієнтів Савельєвої, таким чином заявивши про себе. Після першої жертви буде інша і наступна, ситуація виходить з-під контролю, а в душі наростає страх і паніка. Що потрібно цій людині і де вона припустилася непрощенну помилку? А тут ще поведінка її чоловіка і найкращої подруги викликають недвозначні підозри. Між тим вся розгадка криється в одній іграшці, яку Аліса втратила давно і вже практично забула про неї, поки таємничий ворог не вирішив нагадати про неї. Але для чого?

Серіал Іграшка (2020) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Іграшка (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Іграшка (2020) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Іграшка (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Іграшка (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Іграшка (2020)