Учениця Мессінга (2020) всі серії

Мелодрама Учениця Мессінга (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
20 января 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, мистика
Тривалість:
52 мин.

Серіал мелодрама, мистика «Учениця Мессінга (2020)»:

16-ти річна підліток Ольга разом з батьками вирушає на відпочинок до морського узбережжя. Юна красуня навіть не підозрює, що ця поїздка змінить її життя назавжди. Дізнавшись про те, що в приморське містечко приїжджає з гастролями Вольф Мессінг, рідні героїні вирішують обов'язково купити квитки, щоб сходити всією родиною на його виступ. Перед самим початком концерту, коли зал став потихеньку заповнюватися, Мессінг побачив серед натовпу тендітну дівчинку. Підійшовши до неї, він попросив здивовану глядачку покинути зал, але в хорошому сенсі цього слова, почекавши його за лаштунками. Як з'ясовується пізніше обдарований екстрасенс відразу ж відчув понад здібності у Олі.

Він просить її схвильованих родичів відпустити з ним їхню дочку в столицю, як її учениці і асистентки. Так народжується унікальним тандем. Протягом декількох років пара виступає разом, демонструю шокованої аудиторії незрозумілий дар передбачення. Вони побували в самих різних куточках величезної країни. За цей час наставник ділився з підопічною таємницями гіпнозу і неймовірного майстерності. Новий поворот долі для Ольги стає тоді, коли вона зустріне привабливого парубка. Вона впевнена, що він її принц. І вона має вийти за нього заміж. Незважаючи на вмовляння Вольфа, вона чинить так, як вважає за потрібне. Далі буде фатальний розрив з Мессінгом, а потім трагічна загибель новоспеченого чоловіка. Важко переживаючи подію Оля повертається до вчителя, і вони продовжують свою співпрацю.

Серіал Учениця Мессінга (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Учениця Мессінга (2020)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал Учениця Мессінга (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Учениця Мессінга (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Учениця Мессінга (2020)