Разом назавжди всі серії

Мелодрама Разом назавжди  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
8 декабря 2013
Країна:
Украина
Жанр:
боевик, криминал
Тривалість:
49 мин.

Серіал боевик, криминал «Разом назавжди »:

Олександр важко переживає смерть коханої дружини, проте він намагається тримати себе в руках і дозволяти душевного болю увігнати його в глибоку депресію. Йому зараз потрібно бути сильним і відповідальним подвійно, адже під його опікою тепер залишилася улюблена дочка Соня, єдина радість і втіха. Через рік після фатальної трагедії Саша вирушає разом з чадом в Таїланд, щоб відсвяткувати там день народження донечки. Вони зупиняються в ом ж готелі, де батько багато років назад і зустрів свою красуню дружину.

Але весь запланований райських відпочинок обертається суцільними пригодами, які герої ніяк не очікували, та ще небезпечні для їх життя. За деяких незрозумілих причин родичі потрапляють в центр уваги місцевої впливової мафії. Пізніше з'ясовується, що дочки одного з кримінальних авторитетів потрібна термінова операція, вірніше донор серця. А російська дівчинка є ідеальним кандидатом на цю роль. Але хто сказав, що Олександр дозволить принести в жертву свою дитину заради життя іншого. Кожен з рідних готовий заради дітей піти на крайні заходи, і хто в цьому випадку виявиться переможцем, питання спірне! Чи зможуть герої покинути екзотичну країну і повернутися на батьківщину?

Серіал Разом назавжди 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Разом назавжди » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Разом назавжди 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Разом назавжди всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Разом назавжди онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Разом назавжди (2013)