Можна мені тебе обійняти? (2017) всі серії

Мелодрама Можна мені тебе обійняти? (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
14 октября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
90 мин.

Серіал мелодрама «Можна мені тебе обійняти? (2017)»:

Аня Анісімова – розумниця і відмінника, яка закінчує середню школу із золотою медаллю. Навколишні пророкують їй блискуче майбутнє, але всі у разі героїні виявляється не так легко й радісно. Через упередженість нікого екзаменатора дівчина провалює надходженням в університет. Мама заспокоює її і пропонує поїхати до бабусі в невелике приморське містечко, де вона зможе трохи забутися і розвіятися. В цей же час у тому самому місті з залу суду виправдовують і випускають на волю красеня Геру, підкорювача дівочих сердець.

Бажаючи допомогти товаришам, хлопчина необачність потрапляє в неприємну історію, що і стало причиною його затримання і судового розгляду. Пізніше до Ганни вирішує приєднатися на відпочинок і її мати Ліза, яка важко переживає розставання зі своїм нареченим. Саме тут вона і познайомиться з Герой, в якого закохується. Але молодий чоловік зачарований не симпатичною дамочкою, а її юною дочкою. Почуття виявляється взаємним. Виникає якийсь любовний трикутник, який ще не здогадується, ким вони насправді доводяться один одному. Правда виявиться шокуючим сюрпризом. Що ж таке герої дізнаються, що назавжди змінить їх життя?

Серіал Можна мені тебе обійняти? (2017) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Можна мені тебе обійняти? (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Можна мені тебе обійняти? (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Можна мені тебе обійняти? (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Можна мені тебе обійняти? (2017)