Торгсин всі серії

Мелодрама Торгсин  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
10 апреля 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
55 мин.

Серіал мелодрама «Торгсин »:

Дія фільму відбувається в 1934 році. Головна героїня Ліда Соколовська, володіє досконало кількома іноземними мовами, переїжджає зі своїм братом Олексієм, які працюють в Академії Наук, фахівцем з дорогоцінним каменям з північної столиці в Москву. Під час збору і перегляду необхідних речей, родичі знаходять в речах покійного батька старовинний кулон тонкої ювелірної роботи. Хлопців дуже зацікавила знахідка і вони вирішують дізнатися таємницю того, як така річ потрапила до їх батьків, а також її походження й історію.

Лідія звертається за допомогою до директора універмагу Віктору Серебрякову. Чоловік обіцяє дівчині, що скористається своїми зв'язками і можливості, щоб отримати всю необхідну інформацію. В подяку за послугу красуня погоджується попрацювати під його початком – перекладачем. Тоді Соколовська не очікувала, що вся ця детективна інтрига і складний ребус приведе її до загадки власного походження, а знайомство з новоспеченим керівником до великої любові. Романтичні відносини закрутять голову закоханим, але не можна забувати про тій небезпечній грі, яку вони затіяли. Вийде у них розгадати всі головоломки до кінця?

Серіал Торгсин 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Торгсин » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Торгсин 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Торгсин всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Торгсин онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Торгсин (2017)