Пансіонат «Казка», або Чудеса включені всі серії

Мелодрама Пансіонат «Казка», або Чудеса включені  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
30 декабря 2015
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, комедия, музыка
Тривалість:
49 мин.

Серіал мелодрама, комедия, музыка «Пансіонат «Казка», або Чудеса включені »:

Успішна і заможна підприємниця Євгена Портнова позбавляється всіх своїх мільйонів напередодні Нового року. Жінка давно помітила, що її особисте щастя летить під укіс. Немає вже тієї палкої пристрасті з коханим чоловіком, як і розуміння. Шлюборозлучний процес неприємна подія, особливо у разі Жені, адже він позбавляє її практично всіх активів, звичного способу життя і залишає бізнес-леді лише заміський пансіон «Казка». Тепер головній героїні потрібно все починати з чистого аркуша і в її плани продати дісталася їй безперспективну нерухомість і вкласти отриману суму на щось креативне.

Тим часом у той самий пансіонат, виставлений на продаж з'їжджаються численні гості: талановитий співак Олексій Кортнєв, красуня Ірина, яка тільки й мріє про весільному торжестві, передбаченої їй якоїсь ворожкою, а також жіноча збірна з синхронного плавання. Туди ж переодягненим Дідом Морозом прибуває і сам Портнов. Ніхто не очікував, що в цю чарівну ніч станеться саме звичайне диво, яке розставить все по своїх місцях і після нескінченних суперечок і інтриг на території «Казки» запанує любов і мир. Адже просто потрібно повірити в чудеса.

Серіал Пансіонат «Казка», або Чудеса включені 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Пансіонат «Казка», або Чудеса включені » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пансіонат «Казка», або Чудеса включені 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пансіонат «Казка», або Чудеса включені всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пансіонат «Казка», або Чудеса включені онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пансіонат «Казка», або Чудеса включені (2015)