Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика

Мелодрама Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
1 апреля 1967
Країна:
СССР
Жанр:
комедия, приключения, мелодрама, семейный, музыка
Режисер:
Тривалість:
80 мин.

Фільм комедия, приключения, мелодрама, семейный, музыка «Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика »:

Інтригуючі пригоди невгамовного Шурика тривають. Цей правдолюб, добряк і приваблива особистість завжди примудрився потрапити в якусь халепу. І зараз все виявилося, як завжди. Десь на білому світі, там, де ніколи не упустять шансу сказати хороший і високопарний тост, досі живі старовинні звичаї, за які за законом покладається стаття. Довірливий і допитливий фольклорист Шурко, відправляється на гостинний Кавказ, щоб зібрати там місцеві традиції, легенди.

Хлопець навіть не очікував, що виявиться мимовільним учасником цього викрадення «відмінниці, красуні і комсомолки» Ніни. Він сам закохався з першого погляду в цю чарівну незнайомку, яка вбила не лише його серце, але і місцевого чиновника. Останній вирішив одружитися на прекрасній, юній діві, але розуміючи, що шансів на добровільний успіх у нього немає, зупиняється на варіанті крадіжки нареченої. Так Сашко потрапляє в вправно розставлену пастку взяти участь у виставі викрадення приголосної нареченої, якою і повинна стати Ніна. Але пізніше усвідомивши помилку, кидається бідолаха виправляти ситуацію. Ось тільки вимолити прощення у гордої Ніни заїжджому інтелігентові буде не так вже просто. Чи вийде у нього?

Дивитися фільм «Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика (1966)