Одеський пароплав (2020)

Фільм комедия «Одеський пароплав (2020)»:

Фільм складається з безлічі мініатюр, де героїня однієї з них була життєрадісною і веселою особливою. Дамочка завжди бали налаштована на позитивну хвилю, любила пританцьовувати і займатися повсякденними домашніми справами.

Сусід амбітної жінки, зразковий батько, який змушений навчати свого сина самим різним наукам, незважаючи на те, що у хлопчика абсолютно не було здібностей навіть до елементарних азів арифметики. Але найцікавіше, що для того, щоб чадо запам'ятав хоч елементарну частину тієї самої математики, батькові доводилося знищувати весь домашній запас яблук.

Адже ці фрукти були його прибутковим бізнесом. Одна історія в цій картині змінює іншу і найголовніше, що всі вони кумедні, живі і справжні. Глядач не встигає схаменутися, як виявляється в транспортному цеху, де керівник так обурюється і хоче висловити своє невдоволення, але чоловікові ніяк не вдається це зробити. Далі-більше. Аудиторія перекочовує в салок повітряного лайнера, де екіпаж у паніці намагається відшукати серед пасажирів пілота-самоучку, який зміг би посадити літак. Завдання зовсім не з простих. Інша інтрига оповідає, як на подгулявшем теплоході буфетниці доводиться взятися за штурвал. Кожен з учасників різних новел зможе повідати свою цікаву епопею в забавній сатиричній формі.

Дивитися фільм «Одеський пароплав (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Одеський пароплав (2020) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Одеський пароплав (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Одеський пароплав (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Одеський пароплав (2020)