Гра з вогнем всі серії

Мелодрама Гра з вогнем  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
27 ноября 2015
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, мелодрама
Тривалість:
44 мин.

Серіал криминал, мелодрама «Гра з вогнем »:

Леонід і Марина працює в одному з банків невеликого провінційного містечка. Хлопці давно і тісно спілкуються і здається, що недалекий той мить, коли вони зважаться перейти на більш серйозний етап взаємин. Але сама дівчина не поспішає підпускати до себе милого і чарівного приятеля. Вона всерйоз вважає, що Льоня не підходить на роль чоловіка, надто вже він прямолінійний, інертний і правильний. Це дуже стабільно і нудно. А їй хочеться бурі пристрастей і бурхливої романтики, від якої перехоплює подих.

Марина навіть згодна, щоб її обранець виявився якимось авантюрним шахраєм або зухвалим злочинцем. Одного разу на банківське відділення героїв відбувається розбійний напад. Серед грабіжників виявився амбітний красень, у якого Марина шалено закохується. Молода особа не може спати і їсти і тільки мріє про неординарного коханого. Але де шукати його? Немов відповідаючи на це питання, доля зіштовхує закохану з юнаків, який приходить до неї філія. Почуття підказує Марині, що стоїть навпроти неї хлопчина і є її принц-нальотчик. На цей раз вона його точно не упустить і зробить все, щоб завоювати серце свого обранця. Але як на цю інтрижку відреагує Леонід?

Серіал Гра з вогнем 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Гра з вогнем » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Гра з вогнем 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Гра з вогнем всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Гра з вогнем онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Гра з вогнем (2014)