Всупереч очевидному (2021) всі серії

Мелодрама Всупереч очевидному (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
25 сентября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, криминал «Всупереч очевидному (2021)»:

Молода, чарівна й інтелігентна жінка на ім'я Марина шалено полюбила Андрія, який довгий час відсидів за гратами. Незважаючи на темне минуле, чоловік виявився глибоким, талановитим і різнобічним людиною. Просто його життя зламав один вчинок в юності, вчинений за дурниці, про який герой жалкує. Їх почуття взаємні. Але похмуре минуле не відпустить чоловіка так просто. Одного разу його затримують за звинуваченням у ще одному вбивстві. Представники слідчих органів виявили неспростовні докази того, що Андрій дійсно винен.

Чоловік не відмовляється, а замість цього дає свідчення. Але Марина щиро впевнена, що такий порядна людина не здатна навмисне прикінчити будь-кого. Щоб відвести від улюбленого біду, героїня кидає виклик забобонам і небезпечним бандитам, піддаючи своє життя ризику. Вона готова боротися за свою любов. Чи вдасться цієї самовідданої жінці, що її веде тільки праведним гнівом і бажанням врятувати коханого, виграти нерівну сутичку з жорстокими учасниками організованого злочинного угруповання? Чи знайдуться ті, хто готові стати союзниками Марини в цій благородній і нелегкій справі?

Серіал Всупереч очевидному (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Всупереч очевидному (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Всупереч очевидному (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Всупереч очевидному (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Всупереч очевидному (2021)