Четверта зміна (2017) всі серії

Мелодрама Четверта зміна (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
15 октября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
боевик
Тривалість:
48 мин.

Серіал боевик «Четверта зміна (2017)»:

Данила Четков – столичний оперативник, впавши в немилість суворого керівництва знайомиться з якимось учителем Чи Йонгом, який прибув їхній Китаю на пошуки зниклої дочки. Детектив стає його провідником і мимоволі вплутується в вир найбільш непередбачуваних подій, вступивши в боротьбу з організованою злочинністю на міжнародному рівні. Молодий поліцейський, дуже гарячий і амбітний, не вміє стримувати своїх емоцій, за що вже не раз отримував нарікання від начальства. Але остання його невдача поставила під сумнів профпридатність законника.

Спеціалізуючись на боротьбі з етнічними угрупованнями, він мимоволі стає винуватцем великого провалу ретельно підготовленої секретної операції з перехоплення сейфа з незаконним товаром. Тепер хлопцю обов'язково потрібно реабілітуватися, інакше не бачити йому успішної кар'єри у внутрішніх органах. Бажання довести, що він досвідчений, обережний і знає слідчий, заводить чоловіка у вузькі закутки китайської Москви. Там Четков і познайомиться з учителем математики Йонгом. Зневірений батько намагається знайти зникле улюблене чадо. Іноземець погано орієнтується в незнайомому місті і практично не говорить по-російськи. А сам Данило, переслідуючи власні корисливі ланцюга погоджується допомогти незнайомцеві.

Серіал Четверта зміна (2017) 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Четверта зміна (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Четверта зміна (2017) 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Четверта зміна (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Четверта зміна (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Четверта зміна (2017)