Погана дочка всі серії

Серіал мелодрама «Погана дочка »:

Олександра досить заповзятлива і серйозна юна особа. Вона з тих людей, хто любить порядок і стабільність, тому розписати своє життя на роки вперед, вважає нормою і впорядкованим графіком. Скоро Саша закінчує своє навчання в медичному університеті і стане дипломованим хірургом і відправитися в провідний лікувальний заклад, про який подбали люблячі батьки, а головне – вийде заміж. Все вже відомо заздалегідь і залишається лише, розслабитися і отримувати задоволення від життя, насолоджуючись усіма можливими радощами. Але долі завжди нудно спостерігати за прісними діями, вона жадає перчинки і екшену.

Від родичів з провінції приходить несподіване сумна звістка про те, що Сашина тітка померла, залишивши сиротами трьох дітей. Чуйна і відповідальна племінниця не може залишитися байдужою до такої ситуації. Незважаючи на заперечення рідних, героїня вирішує відкласти всі справи і відправитися в глухе сільце. Роботи вона не боїться, може влаштуватися в місцевий лазарет і лікувати самотніх людей похилого віку. І хоча в такій глушині столичної модниці доведеться не так вже й легко, але Саша дивиться на все з великим оптимізмом. Адже сама поїздка відмінна можливість довести хоча б собі, що вона сильна, і зможе впоратися, а також знайде нових друзів і навіть любов.

Серіал Погана дочка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Погана дочка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Погана дочка 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Погана дочка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Погана дочка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Погана дочка (2017)