Так не буває (2018) всі серії

Мелодрама Так не буває (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
16 июля 2018
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Тривалість:
50 мин.

Серіал комедия «Так не буває (2018)»:

Чарівна Марія і чарівний Ілля познайомилися не так давно. Обидва працювали по сусідству, в двох різних ресторанах. З того моменту пройшло трохи більше трьох тижнів, але пара вже зрозуміла, що вони створені один для одного. Відносини розвиваються стрімко, палка пристрасть розгорається все яскравіше, а бажання не розлучатися ніколи стає все більш нав'язливим. Ну якщо все так, чому опиратися долі. Хлопець робить пропозицію руки і серця коханої, і та з радістю погоджується.

Правда з приводу майбутнього весілля вирішили нікому не розповідати, включаючи батьків. Це повинно було стати справжньою несподіванкою. Їх рідні познайомляться на вечірці-сюрприз, як закохані її назвали. Потрібно зауважити, що початок знайомства для родичів молодих вийшло не зовсім вдало. Батько нареченої, лікар-кардіолог Роман Петрович і мати нареченого, Дарина Олегівна серйозно посварилися на автомобільній парковці. Вечір виявився важким і натягнутим надалі. І хто б міг подумати, що цих двох людей середнього віку закрутить в романтичному вальсі, повний ніжності і любові. І станеться це саме в той момент, коли їхні діти вирішать розстатися. Буває ж таке?!

Серіал Так не буває (2018) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Так не буває (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Так не буває (2018) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Так не буває (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Так не буває (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Так не буває (2018)