Особистий простір (2018) всі серії

Мелодрама Особистий простір (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
26 ноября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
51 мин.

Серіал мелодрама «Особистий простір (2018)»:

Цілеспрямована людина, професор Володимир Сергійович Колосков цілком задоволений своїм існуванням. Кохана дружина Лариса обожнює свою половинку і опікувалася чоловіком. Жінка взяла на свої тендітні плечі всю господарську частину і відповідальність за виховання їх спільної дочки. Давши повну свободу чоловікові творити і творити. У той же самий час Володимир насолоджуючись життям будує успішну кар'єру в університеті і крутить роман з красунею асистенткою Елів. Будь-яке зауваження з боку близької людини або прохання відразу відмітається відмовкою, що йому необхідно «особистий простір», де немає місця навіть самим улюбленому.

Поки Колосков отримує задоволення у всіх проявах, його половинка страждає від самотності і образа, неуваги з боку першого. Дочка вже підросла, вона студентка і не потребує більше в опіки. У дівчини з'явився молодий чоловік, і вона повністю розчинилася в ньому. Дарина мріє швидше з'їхати від батьків і зажити своїм будинком з Марком. Вона навіть і не припускає, що молода людина розглядає їх зв'язок, як чергове захоплення і не більше. Тим часом її Лара все більше усвідомлює, що в ній не потребують. Покористувалися, а тепер кожен живе в своєму раю і лише вона мучиться і страждає. Чим закінчиться ця епопея нерозуміння і егоїзму, де кожен так трепетно ​​оберігає, свою приватну територію, не замислюючись про те, що роблять боляче самому найближчому людині.

Серіал Особистий простір (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Особистий простір (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Особистий простір (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Особистий простір (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Особистий простір (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Особистий простір (2018)