Тест на вагітність всі серії

Мелодрама Тест на вагітність  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
26 января 2015
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
52 мин.

Серіал мелодрама «Тест на вагітність »:

Нещодавно Наташа зважилася на серйозний крок, який дався їй зовсім не легко. Вона перервала таємний роман з відомим чиновником Колмогаровим. Відносини тривали кілька років. Вона все ще сподівалася, що зможе почути заповітні слова, але видно не судилося. Статус коханки порядком набрид. Хотілося офіційного шлюбу, затишного будинку і дітей. Юрій не збирався розлучатися з законною дружиною і дав зрозуміти, що рішення свого ніколи не змінить. Жінка з'їжджає з квартири, яку їй орендував колишній коханий, перебирається в новий район, де планує почати все з нуля.

У місцевому експериментальному науково-медичному центрі їй пропонують посаду завідуючої акушерського відділення. У цій області Наташа вважається кращим фахівцем. Вона допомогла народитися на світ сотні малюків і в переважній більшості випадків все було успішно. Колеги радісно вітали доктора Бахметьєвим, начулися про її вмінні і професіоналізмі. Враження зіпсував жорсткий характер героїні, який виявився не до смаку колективу. Друзів тут вона не шукає, тому спеціально посміхатися нікому не бажає. Для Наталії головне тепер це робота, раз особисте життя ніяк НЕ налагоджується.

Серіал Тест на вагітність 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Тест на вагітність » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Тест на вагітність 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Тест на вагітність всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тест на вагітність онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тест на вагітність (2015)