Листи на склі всі серії

Мелодрама Листи на склі  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
25 августа 2014
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
44 мин.

Серіал мелодрама «Листи на склі »:

Аліна Алфьорова працює рядовий медсестрою в маленькому містечку. Одного разу ця скромна і тиха дівчина знайомиться з чарівним племінником одного зі своїх пацієнток. Привабливий Максим притягує героїню немов магнітом, і ці пристрасні почуття взаємні. Оточена турботою, ласкою і увагою Аліна щоранку знаходить оригінальні любовні записки хлопця: він пише ніжні слова на вікні, а дівчина, нагріваючи скло своїм диханням, читає трепетні послання.

Але привабливий юнак цікавить не тільки Алфьорову: її колега Маргарита колись мала любовні відносини з коханим Аліни і шалено жадає повернути його. Рита не зупиниться ні перед чим, щоб скоріше зруйнувати їхнє щастя ...

Серіал Листи на склі 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Листи на склі » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Листи на склі 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Листи на склі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Листи на склі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Листи на склі (2014)