Світанок на Санторіні

Фільм мелодрама «Світанок на Санторіні »:

Ніна чарівна дівчина, яка, як і багато її ровесниці мріяла про вдале заміжжя, затишному сімейному гніздечку і звичайно про прекрасного принца на білому коні. Доля почула її побажання і справді не поскупилася. Її примітив сам король з Греції, заможний і щедрий, який цілий місяць писав романтичні листи красуні в інтернеті. І ось бажаючи побачити в реалі свою обраницю, він купує їй квиток на круїзний лайнер і благає приїхати до нього на лазурне узбережжя островів Санторіні.

Його наміри серйозні і не підлягають сумніву. Приголомшена раптово звалилися на героїню щастям, вона все ж погоджується спробувати удачу. Так Ніна виявляється на розкішному лайнері, потрапивши ніби в казку довжиною в місяць. На палубі того величезного і комфортабельного корабля вона і знайомиться з простим хлопцем, який зовсім не знатний і не успішний, але з біса привабливий і харизматичний. З ним ніколи не нудно. Між молодими спалахують почуття. Тепер нареченій доведеться зробити складний вибір: безбідне існування з багатим чоловіком чи рай у курені з коханим. І чим ближче вони підходять до Санторіні, тим менше залишається часу на роздуми.

Дивитися фільм «Світанок на Санторіні » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Світанок на Санторіні онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Світанок на Санторіні дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Світанок на Санторіні онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Світанок на Санторіні (2017)