Зрада всі серії

Мелодрама Зрада  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
16 января 2012
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал мелодрама «Зрада »:

Наталя - успішна і красива жінка, яка шалено любить своїх чудових дітей і прекрасного чоловіка Михайла - хірурга від бога. Сім'я щасливо живе в затишному і просторому гніздечку, де панують мир і взаєморозуміння. Героїня фільму «Зрада» навіть не мріяла про таку чудову долю, яка випала на її частку. Здавалося, що так буде завжди. Але, відбувається непередбачена подія, яка може все змінити.

У містечко, де проживає Наташа, повертається її перше кохання - красивий, підтягнутий і щедрий на компліменти Сергій. Як тільки героїня його побачила - в її серці знову спалахнула любов. Вона знову відчула себе молодою і закоханої дівчиськом. Тепер, їй доведеться зробити нелегкий вибір між коханою родиною і раптовим романтичним пригодою ...

Серіал Зрада 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Зрада » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Зрада 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Зрада всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зрада онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Зрада (2011)