Пристрасті по Зінаїді (2019) всі серії

Серіал мелодрама «Пристрасті по Зінаїді (2019)»:

Доля підготувала Зінаїді Крилової важку і незавидну долю сироти ще в підлітковому віці. Їй довелося дуже рано подорослішати, вирішуючи в поодинці свої проблеми і навчитися виживати, як у притулку, так і в реальному житті. Але коли вона вперше закохалася, то вперше за довгий час повірила, що може покластися на кохану, в якому вона повністю розчинилася. Але це стало фатальною помилкою. Хлопець не оцінив її почуттів і після зради Зіна дає собі слово, що більше ніколи не довіриться жодному чоловікові. Тепер вона одна проти цілого світу і розраховує тільки на себе і не вірить в казки про романтику і любові.

Неабияке завзяття, точне знання того, що вона бажає, працьовитість і цілеспрямованість, дуже скоро дали свої плоди. Героїня змогла злетіти досить високо, побудувати блискучу кар'єру і отримати за очі прізвисько «Залізної Леді». Вона завидна наречена: розумна, заможна і приваблива. Чоловіки в'ються навколо неї, але вона нікому не дає шансу ще раз розбити її серце. Потрібно дуже постаратися, щоб підкорити її, щоб вона дійсно відтанула і повірила. Чи вдасться кому-небудь подолати настільки непосильним завданням? Покаже час.

Серіал Пристрасті по Зінаїді (2019) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Пристрасті по Зінаїді (2019)» онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Пристрасті по Зінаїді (2019) 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пристрасті по Зінаїді (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пристрасті по Зінаїді (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. любомир
    шикарний фільм

    хороший фільм рекомендую для перегляду.

    класний фільм
MDRAMY.com » Серіали » Пристрасті по Зінаїді (2019)