Особова справа (2014) всі серії

Мелодрама Особова справа (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
60 серий
Премєра:
17 марта 2014
Країна:
Украина
Жанр:
детектив, драма, мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, драма, мелодрама «Особова справа (2014)»:

Тетяна Ємельянова впевнена в собі особа, може пишатися собою в повній мірі. Адже молода жінка не тільки гарна, але розумна, цілеспрямована і заслуговує особливої поваги. Не даремно адже саме її кандидатура була призначена на відповідальну посаду Федерального судді по кримінальних справах районного суду. Тепер вона у відповіді за долі багатьох людей, але найбільш важливою людиною в її житті є її улюблений синок. Вона виховує його одна і сподівається, що хлопець піде по її стопах і стане гідним продовженням матері. Вона намагається прищепити своїй дитині важливі якості: принциповість, чесність і непідкупність, все те, чим може пишатися сама.

Цю дивовижну жінку завжди відрізняла риси, які необхідні в її непростій роботі. Її вимогливість докопатися до істини і знайти щось важливе рішення в самих безнадійних справах. Адже тільки від неї на певному етапі залежить подальше життя тієї чи іншої людини і їй не хотілося надати необ'єктивною і винною в зламану долю. Це все те, що кардинально відрізняє героїню від її колег, які працюють в самих різних напрямках: від прокурорської до адвокатської діяльності. Правда крім робочих моментів, існує ще й особисте життя, яку потрібно обов'язково налагоджувати.

Серіал Особова справа (2014) 1- 57, 58, 59, 60 серія дивитися онлайн всі серії підрят 60 серий

Дивитися серіал «Особова справа (2014)» онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Особова справа (2014) 60 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Особова справа (2014) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Особова справа (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Особова справа (2014)