Помста на десерт (2019) всі серії

Мелодрама Помста на десерт (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
16 февраля 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Помста на десерт (2019)»:

Маша і Андрій Быстрови не тільки подружжя, але і колеги по роботі в поліцейському відділі. З'ясовується, що чоловік вже тривалий час зраджує їй, і Маша вирішується почати в помсту на підле зрадництво, роман з шанувальником, все ще закоханий у жінку. А як ще заглушити біль і розуміння того, що тебе проміняли на іншу, але при цьому продовжували брехати дивлячись в очі. Але незабаром несподівано все змінюється, вона вагітніє, і пара розриває шлюб, роз'їхавшись по своїм знімних квартирах.

Вони побачать один одного вранці, адже розслідування колишні кохані ведуть спільно і роботу ніхто не відміняв. Намагаючись повністю віддатися новому справі, вони виїжджають на місце злочину. Слідчим доведеться покопатися в архівах і опитати багато людей, адже це не звичайне вбивство ножем або удушення, а справжнє отруєння. Олена привезла свого чоловіка тістечка, які містили в собі величезну дозу отрути. Як каже жінка, десерт подарував один з пацієнтів Олени. Поліцейські вже знайшли підозрюваного, але раптом на світло виходить давній ворог Олени, і тепер Быстровы спробують відшукати його, щоб допитати і вивчити досьє. Кілька років тому вона перейшла комусь дорогу, залишилося з'ясувати, хто вбивця.

Серіал Помста на десерт (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Помста на десерт (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Помста на десерт (2019) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Помста на десерт (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Помста на десерт (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Помста на десерт (2019)