Не відпускай мою руку (2019)

Мелодрама Не відпускай мою руку (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
9 серий
Премєра:
8 сентября 2019
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Тривалість:
120 мин.

«Не відпускай мою руку (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Не відпускай мою руку (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Серіал розповідає про справжніх сімейних цінностях. Чарівний Дженк спадкоємець заможної сім'ї мільярдерів, які протягом десятиліть володіють харчової фабрикою. Батьки відправили сина вчиться в Сполучені Штати. Йому практично не вдається за роки навчання бачиться з рідними. Сюди ж в Америку приїжджає дочка успішного підприємця і власника мережі ресторанів – красуня Азра, яка вирішує пройти на чужині курси кулінарії. Молодим людям судилося зустрінеться в аеропорту, коли за безглуздим обставинами будуть переплутані їх багажи.

Ця буде любов з першого погляду. Повернувшись на Батьківщину пара починає зустрічатися. Історія романтики, пристрасті і стрімких відносин. Свідком красивою закоханості стає улюблена бабуся Дженка, яка відразу благословила закоханих, назвавши їх лебединою піснею. Літня жінка впевнена, що вони будуть щасливі, ще не припускаючи, якісь негаразди і труднощі готує їм доля? А поки герої насолоджуються життям, весь час проводять разом, мріють про майбутнє і не хочуть розлучатися. Вони навіть не знали, що може бути так здорово розчиниться в одній людині і спробувати жити заради нього.

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Не відпускай мою руку (2019)