Заборонений плід (2019)

Мелодрама Заборонений плід (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
60 серий
Премєра:
4 ноября 2019
Країна:
Турция
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
120 мин.

«Заборонений плід (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Заборонений плід (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Головні герої драматичного серіалу Зайнаб і Аліхан досить довго вважалися противниками і не відчували одна до іншої теплих почуттів. Їх об'єднували лише професійні стосунки керівника і підлеглої. Чоловік глава цілої імперії, заможна і відбулася особистість. Він звик, що будь-який його наказ виконується в ту ж секунду. Непокору для тирана було неприйнятно і приймалося за особисту образу. Дівчина, яка працювала у нього секретарем, завжди намагалася бути відповідальною і з серйозністю підходити до трудової діяльності.

Тим більше, що знала навмисний характер свого амбіційного начальника. Але всі її зусилля і прагнення не були оцінені по достоїнству, і вона була звільнена за зухвалість. Але обставини склалися таким чином, що горделивому босові довелося відступити і попросити робітницю повернутися назад. Його зацікавила норовиста особа, до того ж красива. І дуже скоро цинічний ділок виявляється в незвичній для нього ролі закоханого хлопчиська. Взаємна неприязнь: зарозумілість одного і небажання прогинатися інший перетворилися в повну протилежність. Тепер коханим потрібно навчитися ладити, подолавши величезний пласт соціальної нерівності, щоб нарешті по-справжньому відчути себе щасливими і зблизитися.

  • 60
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Заборонений плід (2019)