Лицар нашого часу всі серії

Мелодрама Лицар нашого часу  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
3 ноября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Лицар нашого часу »:

До двох успішним детективам Макару Илюшину і Сергію Бабкіну звертається заможний підприємець Дмитро Силотский, якого товариші прозвали з юнацьких років Ланселотом. Клієнт здається напарникам трохи дивним, який скаржиться, що відчуває себе останнім часом відверто не в своїй тарілці. Звичні речі і місця здаються йому зовсім чужими і незнайомими. Герої вже вирішують відмовитися від параноїка замовника, вважаючи, що йому потрібно до інших фахівців. Але Діма у відповідь на цю заяву ставить перед ними зовсім іншу задачу.

Його вірний помічник Володимир Качків пропав і Силотский просить розшукати його. Але сумніваються приватні детективи не хочуть братися і за це замовлення, тим більше, що один з них дізнався в дружині Дмитра свою першу дружину. Але раптова трагедія змушує кардинально змінити їх вирішення. У Макара гине горе-бізнесмен, вибухнувши на своєму мотоциклі, а парочці надіслано попередження від якоїсь бандитського угруповання, щоб вони не лізли в цю справу і трималися подалі. Після такої загрози друзів вже ніщо не зупинить, адже зараз це виклик особистого характеру, чого вони не можуть залишити без уваги. Здається, нудьгувати головним персонажам не доведеться.

Серіал Лицар нашого часу 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Лицар нашого часу » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Лицар нашого часу 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Лицар нашого часу всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Лицар нашого часу онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Лицар нашого часу (2019)