Московські таємниці. Ліберея (2019)

Фільм детектив «Московські таємниці. Ліберея (2019)»:

На Микільській вулиці розташовується старий антикварний магазин. На полицях стоять перші видання старовинних і рідкісних творів, статуетки, картини, годинники, сувеніри різних епох. Щось має цінність, а що-то просто змогло пережити десятиліття. Тут свою трагічну смерть зустрів охоронець. За версією слідства він спіткнувся на сходах, впав, отримав травму, несумісну з життям і помер на місці. Історія вкрай неправдоподібна і багато оперативники сумніваються в ній.

У руці небіжчика пізніше знайдений аркуш рукопису з давнього манускрипту. Текст написаний на грецькій мові. У Насті Вяземський з'являється нова версія, що цей рукопис була виявлена сторожем в бібліотеці, створеної Іваном Грозним. Місцерозташування Ліберії давно втрачене. Археологи, історики Росії, просто шукачі пригод, журналісти не раз намагалися відшукати цю «скарбницю», але все виявилося марно. Неможливо уявити, які документи зберігаються в її стінах. Анастасія не вірить у випадковість сталася в крамниці трагедії. Можливо, чоловік загинув за сприяння невідомих? Невже йому вдалося відшукати Ліберії? Хто полює на старовинний манускрипт? Питання поки що залишаються без відповіді.

Дивитися фільм «Московські таємниці. Ліберея (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Московські таємниці. Ліберея (2019) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Московські таємниці. Ліберея (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Московські таємниці. Ліберея (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Московські таємниці. Ліберея (2019)