Стамбульська наречена

Мелодрама Стамбульська наречена  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
87 серий
Премєра:
3 марта 2017
Країна:
Турция
Жанр:
драма, мелодрама, комедия
Тривалість:
120 мин.

«Стамбульська наречена »:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Стамбульська наречена всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Красуня Сюрейя рано залишилася без батьківського піклування. Сім'ю замінили чужі люди, яких вдячна дівчинка змогла полюбити як рідних. Життєві труднощі навчили спокусницю терпінню і прагненню до поставленої мети. З малих років вона звикла всього добиватися, не сподіваючись на допомогу. За відкрите серце і миролюбний характер їй послано подія, що назавжди змінило колишнє життя.

Зустріч з Фарук наповнила душу стамбульської дівчата новими фарбами і ніжними почуттями. Багатий житель Бурси не зустрічав юної особи красивіше і розумніше скромниці Сюрейі. У неї неможливо не закохатися, а він уважний і турботливий чоловік, про якого можна мріяти. Закохані з перших хвилин знайомства відчули, що не хочуть більше розлучатися. Давши обіцянку вічного кохання Творцеві, з'єдналися узами шлюбу, створеного на небесах.

Однак не всі родичі молодят раді любовному союзу. Мати Фарука хотіла б бачити поруч із сином іншу дружину. Норовлива дама, не приховуючи бурхливих емоцій, порушує тихий уклад сімейної ідилії. Вона всіма способами намагається довести невістці, що їй не місце в шикарному фамільному особняку. Чи встоїть любляча дружина проти підступності поважної мешканки будинку?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Стамбульська наречена (2017)